Ewan Pearson, qualitat assegurada

sábado, 30 de agosto de 2008


Més conegut per les seves remescles que per les seves produccions pròpies, el britànic Ewan Pearson segueix pujant com l'escuma dins del panorama musical. El mateix dj que s'amaga rere pseudònims com ‘Maas’, ‘World of Apples’ i ‘Partial Arts’ oferirà una sessió carregada de house atractiu a la sala The Loft del Razzmatazz el dissabte 30 d’agost. Qui hagi viscut en primera persona alguna de les sessions podrà assegurar la facilitat amb la que l'artista manté el posls durant tota la nit sense que aquest decaigui.

Instal·lat a Berlin, Pearson passa per un excel·lent moment. A més de passejar-se pels festivals d'estiu, acaba de publicar, sota el pseudònim ‘Partial Art’, el llarga duració 'Telescope' i durant aquest setembre veurà la llum l'àlbum 'Piece Work', una compilació dels millors remixes del britànic. La seva indiscutible i sorprenent capacitat per a convertir en or tot el que toca l’ha dut a ser cridat per artistes i grups de la talla de Depeche Mode, Goldfrapp, Chemichal Brothers, Franz Ferdinand o Ladytron.

Un artista que posseeix un màster en filosofia i que 10 anys després d'haver saltat a la fama –sobretot amb ‘Latitudes’ (98), a mig camí entre el pop i el techno detroitià- segueix sent un imprescindible de l'escena electrònica de les pistes de ball d’arreu.

Dissabte 30 d'agost '08. Razzmatazz, Sala The Loft, BCN. A partir de l'1:00 h. 12/15€

0 comentarios: