Segon 'round' de Coldplay a Barcelona

viernes, 5 de septiembre de 2008


La banda britànica més de moda ja és aquí de nou. Després de’enregistrar part del nou àlbum a Barcelona i presentar-lo davant d'un reduït número de públic el passat mes de juny a l’Espai Movistar, Coldplay torna a la capital catalana per delectar les oïdes d'aquells que no van poder accedir al primer concert que va servir de presentació del treball 'Viva la vida and death and all his friends'. Un LP amb un so més distorsionat i força més guitarres que els anteriors treballs de Coldplay.

La gira, que va arrancar al passat 16 de juny a Londres, recorrerà Europa, Amèrica del Nord, Japó i Austràlia en companyia d'activistes d'Intermón Oxfam. Això es deu a que, segons una enquesta realitzada al Regne Unit, els joves d'aquest país van conèixer les campanyes de l'organització humanitària gràcies al suport rebut per part dels membres de Coldplay des del 2002 i ara volen estendre aquest fenomen a la resta del món.

A l'anterior visita, Chris Martin i els seus companys van embogir els fans i van defensar el seu territori amb un repertori en el qual es van anar combinant temes del nou disc i d'altres d'anteriors treballs. Tres mesos després, amb les entrades exhaurides, esperen tornar a repetir gesta i desfermar l'eufòria al Palau Sant Jordi oferint una gran producció visual, de so, d'escenari i, sobretot, de grans cançons. Un concert prometedor i revolucionari.

Coldplay. Dissabte 6 de setembre’08. Palau Sant Jordi, BCN. 21:30 h. Entrades exhaurides

0 comentarios: