Cut Copy, colpidors amb el segon disc

jueves, 4 de septiembre de 2008


Aquest està sent un any molt notable per a la música electrònica, tot i que molts continuïn vaticinant la mort del gènere o el seu estancament. Un d'aquells grups que ha donat un pas endavant per tal de demostrar que aquesta música no és morta és el trio australià Cut Copy. Una formació que arriba directe des de les antípodes i que ha estat passejant per algun festival del territori espanyol el seu dancepop.

L’estil de Cut Copy recorda molt als New Order dels darrers anys dels 80’. Després d'un disc debut fluix, res feia pensar que quatre anys més tard els tres de Melbourne presentarien un àlbum, 'In ghost colours', que irradia aires de new wave com pocs ho faran ja durant el que queda d’any.

Aquest nou disc dels australians, un àlbum que evoca simultàniament les llums de colors de les discoteques però també racons més foscos, és totalment destinat a les pistes de ball. És com un homenatge als sons dels 80’, en el que també estan presents altres estils d’aquella època com el rock i el punk. De moment només han tret un single, 'Lights & music', d’aquest petita joia amb la que no passaran a la història però amb la que ja han donat la campanada.

Fa cosa d'un mes, abans de presentar-se davant del públic del festival Ola!, van oferir una sessió com a dj's al Pop Bar de la Razzmatazz. El proper divendres 5 de setembre tornen, però en aquesta ocasió ho faran per presentar el nou treball, i esperem que, tot i la brevetat del concert, recuperin algun tema de l’anterior. Un concert no apte per als que no els agrada ballar.

0 comentarios: