El final del viatge d’Amparanoia

miércoles, 15 de octubre de 2008


Ens han fet riure, ballar, pensar, vibrar i sentir un munt d’emocions a l’hora, però el punt final del viatge d’Amparanoia és a prop. Han estat més de 10 anys d’història, de concerts, de premis i de passar-ho bé, però Amparo Sánchez ha decidit posar punt i final al grup que més èxits li ha reportat. La que fos una de les primeres formacions de mestissatge diu adéu amb una gira a nivell estatal i internacional, el ‘Bye bye tour’08’, que passarà per Barcelona aquest dissabte 18 d’octubre.

En un comunicat d’acomiadament, la cantant manifesta que durant aquest temps “he tingut que resistir fortes turmentes, vents en contra i baixes de tripulació. Però es part del camí i he tingut més alegries que penes”. I és per això que Amparo Sánchez no es vol acomiadar del món de la música, sinó que vol continuar fent el seu camí i buscar una altra manera d’expressar-se, més acústica i on la veu jugui un paper més íntim.

Durant la seva trajectòria, Amparanoia ha patit continus canvis en la formació, ha passat de petits segells discogràfics a multinacionals, però sempre gaudint i fent gaudir al públic de la seva música. Tant mateix, gràcies a la seva inquietud musical ha comptat amb nombroses col·laboracions, entre les que es troben la de Fermin Muguruza, Carlos Jean, Macaco o Peret, d’entre altres. Ara és temps de retre homenatge a aquella belle époque i recordar aquelles cançons que a ben segur s’han convertit en la banda sonora de més d’un i una.

Amparanoia. Dissabte 18 d’octubre. Espai Movistar, BCN. 22 h. 18 €

0 comentarios: