Vive la Fête tanca la seva gira en el festival Músiques Diverses

viernes, 24 de octubre de 2008


Molts del presents a l’edició d’enguany del FIB van veure com Vive la Fête eren els encarregats de tancar el festival davant de milers de persones. En aquella ocasió, el grup belga va fer una actuació explosiva, tot i que no van excedir de més de 40 minuts. Aquest divendres, el festival Músiques Diverses 2008 ens porta un altre show de cloenda en el que ha estat seleccionat aquest grup, que a la vegada tancaran el seu tour Jour de Chance.

I Vive la Fête han preparat un repertori especial per a l’ocasió, en el que no faltarà cap del seus emblemes electrònics, ideals per a la diversió nocturna. L’exbaixista de Deus Danny Mommens i la impressionant Els Pynoo, el duet integrant de Vive la Fête, porten més de 10 anys mantenint la seva fidelitat per l’estètica, el romanticisme i la diversió.

Ja amb el mateix nom, Vive la Fête (viu la festa), sabem a què atenir-nos, electro-rock amb una ullada irònica a Serge Gainsbourg i les muses franceses dels anys 60, influenciats sobretot per l’ona gal·la dels seixanta i el ‘new wave’ dels vuitanta. Després del seu pas pel Razzmatazz l’any passat, torna l’aposta divertida i cool de Vive la Fête per a la nit del divendres.

Vive la Fête. Divendres 24 d’octubre’08. Sala Razzmatazz-2, BCN. 21:30 h. 20 / 22€

0 comentarios: